اعتماد به بخش خصوصی موتور محرک صنعت ساختمان

    اقتصاددان :   وزیر راه و شهرسازی گفت: با وجود تحریم‌ها، کیفیت محصولات ایرانی با بهره‌گیری از به‌روزترین تکنولوژی‌ها، در سطحی قابل قبول در بازار‌های داخلی و بین‌المللی عرضه می‌شود.

فرزانه صادق روز چهارشنبه ۲۹ مردادماه در جریان بازدید از بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان، ضمن تبریک روز عکاسی به خبرنگاران و عکاسان حاضر، از شور و نشاط نسل جوان حاضر در نمایشگاه تمجید کرد و گفت: با وجود محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها، تولیدکنندگان داخلی با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته، بهترین کیفیت را در زمینه مصالح ساختمانی ارائه می‌کنند.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بازدید خود از چند غرفه نمایشگاه، افزود: بازار مصالح ایرانی در کشور‌های همسایه و بازار جهانی با استقبال بسیار خوبی مواجه است و ما در کمیسیون‌های اقتصادی مشترک با هفت کشور منطقه، بار‌ها بر این موضوع تأکید کرده‌ایم.

صادق با بیان اینکه دولت با کاهش دخالت‌های غیرضروری و افزایش اعتماد به بخش خصوصی، زمینه‌ساز رشد و توسعه این نمایشگاه و صنعت ساختمان خواهد بود، یادآور شد: برگزاری این نمایشگاه به‌طور کامل توسط بخش خصوصی و اتاق تعاون مدیریت شده است.

وی در ادامه به اهمیت مقررات ملی ساختمان، صنعتی‌سازی مصالح و شناسنامه‌دار کردن محصولات اشاره کرد و گفت: اجرای مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان که از دی‌ماه امسال آغاز می‌شود، تضمین‌کننده کیفیت مصالح صنعتی‌شده و استاندارد در بازار‌های داخلی و خارجی خواهد بود.

وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به طرح‌های پیشران صنعت ساختمان و مسکن در قانون برنامه هفتم توسعه، ابراز امیدواری کرد که با همکاری و هم‌افزایی بخش‌های مختلف، این پروژه‌ها به بهترین شکل اجرایی شوند.

وی همچنین از شفافیت آمار و اطلاعات در سامانه‌های وزارت راه و شهرسازی خبر داد و از خبرنگاران خواست تا در انتقال واقعیت‌ها و پیشرفت‌ها به مردم، نقش هدایت‌گر و اطلاع‌رسان مؤثری ایفا کنند.

فرزانه صادق در پایان با اشاره به همکاری‌های بین‌المللی، از جمله تفاهم‌نامه با کشور ارمنستان در حوزه ساختمان، شهرسازی و حمل‌ونقل، افزود: این همکاری‌ها با هدایت بخش خصوصی ادامه خواهد داشت و به توسعه پروژه‌های مشترک در حوزه‌های راه‌سازی و تونل‌سازی در ارمنستان منجر خواهد شد.

منبع: وزارت راه و شهرسازی

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 1 =

پربازدیدترین ها