پزشکیان پیش از این هم بارها در سخنانش با اشاره به مشکلات مصرفی و زیرساختی در بخش برق کشور اعلام کرده بود که مصرف برق در ایران شش برابر میانگین کشورهای اروپایی است.

به گزارش اقتصاددان به نقل از دنیای اقتصاد  ، در همین ارتباط رئیس‌جمهور روز ۱۷خرداد هم در نشست بررسی راهکارهای مدیریت مصرف انرژی، صرفه‌جویی را یکی از اولویت‌های قطعی دولت دانسته و با اشاره به برنامه نصب پنل‌های خورشیدی در ساختمان‌های اداری گفته بود: دولت این مسیر را از خود آغاز کرده و قطعا هر زمان ناگزیر به اعمال محدودیت در مصرف برق باشیم، این محدودیت ابتدا در دفاتر و محل جلسات دولت اعمال خواهد شد. تاکید روز گذشته او در مورد صرفه‌جویی در مصرف انرژی نیز در همین راستا بود.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان دیروز خود در همایش ملی بهره‌وری ایران گفت: من حق ندارم تصمیمی بگیرم که به مردم صدمه وارد شود. اگر همین نگاه را دنبال کنیم دیگر به دنبال حزب‌گرایی و جناح‌بازی نخواهیم بود. باید به دنبال افرادی باشیم که می‌توانند گره از مشکلات مردم و کشور باز کنند. ابتدا باید در نگاه و رفتارمان تغییر ایجاد کنیم. وی در ادامه اظهار کرد: اگر وضعیت موجود را بپذیریم در همین نقطه که هستیم می‌مانیم. اگر وضعیت بهتری را دنبال کنیم، قطعا تغییر ایجاد خواهد شد.

رئیس‌جمهوری با طرح این پرسش که آیا شایسته جایگاهی که امروز در آن قرار داریم، هستیم، گفت: در هر حالتی می‌توان بهتر عمل کرد. معتقدم که بهتر از این می‌توانیم عمل کنیم. باید همیشه به دنبال راهی باشیم که تغییر ایجاد کند. به دنیا آمده‌ایم تا بهترین کار را انجام بدهیم. قدم نخست تغییر این است که نپذیریم جایگاه ما همین جایی است که در آن قرار داریم.

پزشکیان تاکید کرد: باید به دنبال افرادی باشیم که می‌توانند گره از مشکلات مردم و کشور باز کنند. ابتدا باید در نگاه و رفتارمان تغییر ایجاد کنیم. رئیس‌جمهور افزود: آمریکا، اروپا و خارج‌نشینان دل‌شان برای ما نمی‌سوزد. همه کسانی که در این کشور زندگی می‌کنند باید بر اساس شایستگی به میدان بیایند.