تجمع دانشجویان تهرانی در میدان انقلاب

اقتصاددان :  جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران با همراهی اقشار مختلف مردم در واکنش به تجاوز نظامی اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان در میدان انقلاب تهران گردهم آمدند.

جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران با همراهی برخی اقشار مختلف مردم در واکنش به تجاوز نظامی اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان و با هدف مطالبه اقدام قاطع از مسئولان در میدان انقلاب تهران گردهم آمدند.

تجمع کنندگان با سر دادن شعار‌هایی همچون مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل همچنین بر ضرورت اخراج نیرو‌های آمریکایی از منطقه تاکید کرده و این حرکت را پاسخی به اقدامات تجاوزکارانه و استمرار حضور نظامی ایالات متحده در منطقه عنوان کردند.

شرکت کنندگان در این تجمع اعتراضی بر عزم راسخ و استقامت برابر متحاوز تا رسیدن به پیروزی تاکید کرده و آمادگی خود را برای جانبازی در حراست از میان ایران اسلامی اعلام کردند.

حضور رئیس‌جمهور در تجمع مردمی اعتراض به حمله آمریکا

مسعود پزشکیان عصر امروز – یکشنبه ۱ تیرماه ۱۴۰۴ – در تجمع مردمی که در اعتراض به حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران در میدان انقلاب تهران برگزار شده بود، شرکت کرد.

این گردهمایی با مشارکت فعالان دانشجویی و اقشار مختلف مردم از ساعت ۱۷ آغاز و هدف آن، اعلام موضع مردمی در برابر تحرکات اخیر و مطالبه اقدام عملی از سوی مسئولان اعلام شده است.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 3 =

پربازدیدترین ها