بانک‌ها بیشتر به کارمندان خودشان وام داده‌اند!

  اقتصاددان :   بانکی پور گفت: طبق اعتراف بانک‌ها کمترین میزان معوقات بانکی مربوط به وام‌های ازدواج و فرزندآوری است.

  امیر حسین بانکی پور رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس گفت: تمام وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری یک درصد کل تسهیلات بانکی نیست و سال گذشته بیشتر از بیشتر وام ازدواج و فرزند آوری بانک‌ها به کارمندان خود وام قرض الحسنه داده‌اند.

وی ادامه داد: کارمندان بانک‌ها تعدادی محدودی هستند، اما ما برای تمامی مردم کشوربه دنبال وام ازدواج هستیم و بانک‌ها در این زمینه‌ها بهانه‌ها می‌آورند.

وی گفت: در معوقات بانکی کمترین معوقات را وام‌های ازدواج   و فرزند آوری دارند و در طرف مقابل بانک‌ها برای پرداخت سخت می‌گیرند. در قانون عنوان شده که یک ضامن کافی است، اما بعضی بانک‌ها باز بیشتر سخت گیری می‌کنند.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 1 =

پربازدیدترین ها