کرمی : توسعه ‌بدون سرمایه گذاری شتاب نمی گیرد

«توسعه بدون سرمایه‌گذاری خارجی و داخلی شتاب نمی‌گیرد»
بازار سرمایه‌گذاری به ایلام می‌آید؛ ابتکار عمل استاندار در دیپلماسی اقتصادی»

به گزارش اقتصاددان با رایزنی‌ها و ابتکارات دکتر احمد کرمی، استاندار ایلام، گروهی از سرمایه‌گذاران برجسته با محوریت ناصر بورد در حوزه‌های مختلف اقتصادی با وی دیدار کردند. این نشست، نه یک جلسه تشریفاتی، بلکه آغازی برای ورود سرمایه‌های واقعی به بخش‌های حیاتی استان است.

برنامه‌ریزی شده است که این سرمایه‌گذاران با بازدیدهای میدانی از پروژه‌های در حال اجرا و بررسی ظرفیت‌های بکر، تصمیم‌گیری نهایی خود را برای ورود به حوزه‌های تولید، انرژی، گردشگری و زیرساخت انجام دهند.

استاندار ایلام با تأکید بر این‌که «توسعه بدون سرمایه‌گذاری خارجی و داخلی شتاب نمی‌گیرد»، این دیدارها را بخشی از دیپلماسی فعال اقتصادی استان دانست؛ دیپلماسی‌ای که هدفش، تغییر جایگاه ایلام از حاشیه‌نشینی اقتصادی به یکی از قطب‌های توسعه غرب کشور است.
حمیدرضا مرادی
فعال سیاسی و رسانه ای

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 16 =