احیای شهرک‌های صنعتی در دستور کار وزارت صمت

وزیر صمت گفت: صنایع نقش مهمی در توسعه اقتصاد کشور و بحث اشتغال‌زایی ایفا می‌کنند.

اقتصاددان : علی آبادی گفت: باید نقاط ضعف صنایع کوچک برطرف شود و شهرک صنعتی را توسعه دهیم به طوری که شهرک هایی را که راکد هستند باید احیا و به کارگیری شوند همچنین توسعه و برنامه دوم شهرک های صنعتی باید در دستور کار قرار گیرد.

وزیر صمت گفت: پروژه‌های امروز شامل ۹ پروژه زیربنایی با هزینه ۱.۸۸۸ میلیارد ریال و همچنین بهره برداری از ۷ طرح صنعتی با سرمایه‌گذاری حدود ۱۸.۳۵۶ میلیارد ریال و احیای ۴ واحد راکد با سرمایه‌گذاری ۹.۲۴۵ میلیارد ریال است.

او گفت: وزارت صمت همیشه همراه شهرک های صنعتی و تولیدی کشور است چرا که این شهرک ها باعث ایجاد اشتغال و فعالیت اقتصادی خواهند شد.

علی آبادی گفت: در ایران بیش از ۹۰ درصد صنایع کشور را صنایع کوچک و متوسط در بر می‌گیرد، این صنایع نقش مهمی در توسعه اقتصاد کشور و بحث اشتغال‌زایی ایفا می‌کنند.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =

پربازدیدترین ها