سیداحمد نبوی فعال سیاسی با درج یادداشتی در اقتصاددان نوشت : خبر دستگیری پسران کاطم صدیقی بسیار مسرت بخش بود و شاید فردا همه کسانی که از بی عدالتی صدای فریادشان به جایی نمیرسید یک تشکر ویژه ای از رئیس دستگاه قضا داشته باشند .
سالهاست که فساد در حوزه قدرت نفوذ کرده بود و آقا زاده های زالو صفت به هر طریقی در کسب مال نامشروع چون کرم در ریشه درخت اعتماد ملت لانه کرده و باعث پوسیدگی اطمینان مردم به حاکمیت میشدند.
دستگیری همه کاره قوه قضائیه آقای طبری و پسران مزراتی سوار معاون اول قوه قضائیه ، محکومیت دو وزیر دولت قبل و امروز دستگیری پسران کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در آستانه عید غدیر یک عیدی ناب از سوی رئیس قوه قضاییه به ملت ایران بود .
اعتماد سازی از همین مسیر شکل میگیرد و آرزوی امتداد یافتن آن را داریم .
جناب آقای اژه ای در این روزگار سختِ ملت ، چراغی از اطمینان و اعتماد برافروختید که انشاءالله ادامه یابد .
هم شما میدانید و هم مردم آگاهند که این جرثومه های فساد در هر تاریکخانه ای در زوایای پنهان قدرت در حال مکیدن خون مردم هستند پس این مسیر پر تلاطم را برای کسب مدالی زرین از سوی مردم ادامه دهید .
مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.
ع