هوشمند سازی آرد و نان چه نتیجه ای داشته است ؟!؟

جناب آقای رئیس جمهور ! هوشمند سازی آرد و نان چه نتیجه ای داشته است ؟!؟

دکتر حسن خسروی. مدرس دانشگاه ، متخصص امور برنامه و بودجه کشور ، مؤلف کتاب روابط عمومی و ارتباطات و عضو شورای سردبیری با درج یادداشتی در اقتصاددان نوشت :  هزاران میلیارد ریال خرج هوشمند سازی عرضه ، توزیع و مصرف آرد و نان شده است به هوای آنکه علاوه بر افزایش کیفیت نان مصرفی مردم ، از هرگونه قاچاق ، سوء استفاده از مصرف آرد و هدر رفت منابع کشور جلوگیری گردد.
همه می‌دانیم که تقریبا هیچ نانوایی مطابق قوانین و مقررات صنفی و دستورالعمل‌های ابلاغی دولت و… عمل نمی‌کند و به انواع ترفندها و فرمولها و شعبده بازی‌ها به مردم مظلوم بی پناه اجحاف و ستم می‌شود و هیچ شهروندی هم از کیفیت و کمیت و قیمت نان و نحوه عرضه آن راضی نیست. اجازه دهید مثالی بزنم. من صبح میروم نانوایی سنگگی و تعداد 10 عدد سنگگ خریداری میکنم. ظهر هم میروم نانوایی در جای دیگری و تعداد 10 عدد نان بربری با یکی دیگر از کارت‌های بانکی ام میخرم. شب که شد میروم در کمی آنطرفتر و تعداد 10 عدد نان لواش میخرم. امروز در مجموع من 30 عدد نان خریدم بدون آنکه فردا و پس فردا برایم محدودیت یا جریمه ای منظور گردد. خوب اینجا الان هوشمند سازی نان چه کمکی به مردم و دولت نموده و باعث چه عدالتی در مصرف نان شده است؟!؟ آیا مسخره نیست؟!؟ طرح هوشمندسازی نان معلوم و مشخص و شفاف نیست که واقعا به نفع چه کسی بوده و سفره چه گروهی را رنگین نموده است؟ ما اغلب فکر می‌کنیم که هوشمندسازی و تحقق دولت الکترونیک خیلی خوب است بدون آنکه بدانیم واقعا از هوشمندسازی چه می‌خواهیم ؟

جناب آقای رئیس جمهور !
بسیار لازم و ضروری است دستور فرمایید که از زمان شروع هوشمندسازی عرضه و مصرف نان دقیقا چه عایدی نصیب دولت و مردم شده است؟ و وجدانا اگر طرح خاصیت قابل دفاعی نداشته است آنرا جمع کنید. دهها سال بود که مردم خیلی صاف و ساده نان مصرفی خود را بدون دردسر تهیه می‌کردند. این طرح هوشمند سازی چیست که نه دولت راضی است نه نانوا و نه مردم. آیا بهتر نیست هر جا اشتباه کرده ایم زود عذرخواهی کنیم و برگردیم تا دچار ضرر و زیان بیشتر نشویم؟ من در مثال فوق، امروز 30 تا نان خریداری کرده ام. آیا می‌خواهید چه بلایی بر سر من بیاورید؟ و آنکس که امروز تنها 3 عدد نان خریده است چه فرقی با من دارد؟ آیا می‌خواهید مرا تنبیه کنید و او را تشویق؟ این چه عقل و منطقی است؟ این چه نوع شیوه حکمرانی در حوزه نان است که نه تنها منجر به توزیع عادلانه ثروت‌ نشده است بلکه افزایش نارضایتی همه را در پی داشته و کارایی لازم و کافی را ندارد. انسان عاقل حق را می‌پذیرد و به حق عمل می‌کند. هر تصمیم و قانون و اقدامی در کشور باید نهایتا در جهت منفعت عامه و رنگین تر شدن سفره مردم باشد. این اساسی ترین وظیفه دولت است. شما یک نان و پنیر و سبزی خوردن ساده را هم از ما گرفته اید.

حسن خسروی
هفتم خرداد 1404

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 2 =

پربازدیدترین ها