فاطمه عارفی علمداری عضو شورای سردبیری با درج یادداشتی در اقتصاددان نوشت :
تابستان امسال با ثبت رکوردشکنیهای پی در پی از گرمترین روزهای سال در حال سپری شدن است؛ امروز جمعه ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۲ گرمای هوا به اوج رسید به طوری که بیشینه دمای شهرستان هادیشهر تا ۳۸ درجه ثبت شد.
در تابستان علاوه بر تأمین برق، تأمین آب شرب پایدار نیز با اهمیت است چرا که علاوه بر مصارف روزانه، شستوشو و استحمام، درشهرستان که از دیرباز به دلیل شرایط اقلیمی، استفاده از کولرهای آبی مرسوم بوده و در صورت نبود آب تحمل گرمای هوا مشکل خواهد شد.
آقایان مسول شهرستان در این اوج گرمای مرداد ماه خانواده هایی که فرزند خردسال و یا بیماری در منزل دارند با توجه قطعی آب ۱۰ساعته شهرستان در اوج گرما از ساعت ۱۰:۳۰ تا ساعت ۲۰:۳۰ با وجود تشنگی و گرمازدگی چه باید بکنند ؟! این در حالی هست که شهرستان جلفا که در نزدیکی شهرستان هادیشهر قرار دارد برای جذب گردشگر در منطقه آزاد ارس با مشکل قطعی آب روبرو نیستند. آیا مانند سالهای گذشته برای تامین آب شهرستان جلفا از سهم آب شهرستان هادیشهر استفاده می شود ؟ چرا با وجود قطعی آب بیش از ۱۰ساعته در شهرستان هادیشهر در روز جمعه ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ بنا به پیگیری های شهروندان هادیشهر هیچ یک از اداره های آبیاری ، فرمانداری و شهرداری هادیشهر پاسخگوی همشهریان نیستند؟؟؟
بنا به گفته محسن موسوی خوانساری کارشناس محیط زیست در سال گذشته : انتقال آب ارس به دریاچه ارومیه که در مرحله اجراست، به این شکل است که آب ارس به تبریز میرود و در ازای آن مقدار ۱۰۰ میلیون متر مکعب از پساب تصفیه شده تبریز به دریاچه میریزد و قرار نیست آبی از ارس مستقیماً به دریاچه برسد.
آقایان مسول اول مشکل قطعی های چند ساعته شهرستان هادیشهر و روستاهای تابعه را در اوج گرمای تابستان حل نمایید سپس به مشکل انتقال آب ارس به دریاچه ارومیه بپردازید….
آغاز مرحله دوم نجات دریاچه ارومیه
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: همزمان با شروع بارندگی ها در پاییز و زمستان، طرح های انتقال آب به دریاچه ارومیه نیز از سرگرفته می شود.
[aparat id=’LyMsg’]
مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.
ع