گرانی لبنیات در راه است؟

با وجود خبری مبنی بر تصویب قیمت شیر خام اما برخی معتقدند هنوز به صورت مکتوب قیمت شیر مصوب نشده است.

اقتصاددان:   مجتبی عالی از تصویب نرخ جدید شیر خام در شورای قیمت گذاری خبر داد و گفت: این قیمت درجلسه روز گذشته با حضور وزیر جهاد کشاورزی مصوب شد.

با وجود اینکه گفته می‌شود روز گذشته شورای قیمت‌گذاری، نرخ شیرخام درب دامداری را کیلویی ۱۵ هزار تومان مصوب کرده، اما هنوز این قیمت به طور رسمی از سوی وزارت جهاد کشاورزی و شورای قیمت‌گذاری تایید یا رد نشده است.

 بر اساس خبرهای منتشر شده در رسانه‌ها به نقل از مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های کشاورزی دامداران ، دامداران به دلیل افزایش هزینه‌های تولید درخواست افزایش قیمت شیرخام را به وزارت جهادکشاورزی ارائه کرده‌اند که گفته می‌شود روز گذشته در شورای قیمت‌گذاری قیمت هر کیلو شیرخام درب دامداری ۱۵ هزار تومان تصویب شده است.

با این حال اما تا لحظه انتشار این گزارش هنوز هیچ مقام مسئول در وزارت جهادکشاورزی و شورای قیمت‌گذاری این قیمت اعلام شده را به طور رسمی رد یا تایید نکرده‌اند.

گفتنی است شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی در اردیبهشت ۱۴۰۱، نرخ هر کیلوگرم شیر خام ۳.۲ درصد چربی و ۳ درصد پروتئین را درب دامداری کیلویی ۱۲ هزار تومان مصوب کرد که به ازای هر یک درصد افزایش یا کاهش درصد چربی، ۱۵۰ تومان به این مبلغ (۱۲ هزار تومان) اضافه یا کسر می‌شد.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 6 =

پربازدیدترین ها