چیزی برتر از ایران نیست

روزهای خوش برپایی جشن نوروز سپری شد و حالا میلیون‌ها شهروند ایرانی به فعالیت‌های خویش برگشته‌اند و گفت‌وگو‌های گروهی در محیط‌های کاری بیش از پیش در می‌گیرد. بدون چون و چرا به این باید تن دهیم که بیشترین گفت‌وگوها درباره داستان جنگ احتمالی ایران و آمریکاست.
مقام‌های سیاسی دو کشور در کشاکش یک جدال نفس‌گیر به سر می‌برند و با وجود همه انعطاف‌ها اما هنوز آتش جنگ احتمالی از دور دیده می‌شود و سرد نشده است.
شهروندان ایرانی در سال‌های تازه‌سپری‌شده نشان داده‌اند هرگز نمی‌خواهند کشور وارد جنگ با ابرقدرت جهان و نیز با متحدان آمریکا شود و آرزو دارند این دوره سخت را با آرامش و بدون جنگ سپری کنند. از سوی دیگر اما نهادهای حاکمیتی جمهوری اسلامی باور دارند آمادگی ندارند به درخواست‌های آمریکا برای دور شدن از جنگ تن در دهند و ضمن اینکه حاضر به گفت‌وگوهای محدود و غیرمستقیم هستند اما از جنگ نیز هراس ندارند.
به گزارش اقتصاددان به نقل از جهان صنعت ،   چیزی که این روزها میان شهروندان و نیز نیروهای سیاسی مطرح شده این است که آیا برای صیانت از هر پدیده دیگری جز ایران باید بی‌هراس جلو رفت و جنگ را با همه ابعاد آن قبول کرد؟ واقعیت این است که آمریکا و متحد او در منطقه در صورت وقوع جنگ از آسیب زدن به زیربناهای ایران ترسی ندارند. تجربه جنوب لبنان، سوریه و غزه نشان می‌دهد دشمنان جمهوری اسلامی از نظر ذهنی آمادگی دارند همه تاسیسات و نیز زیربناهای ایران و همچنین مراکز پولی و مالی و نیز محل‌های کسب درآمد برای دولت را نشانه گرفته و نابود سازند. مقام‌های سیاسی و نظامی ایران می‌گویند اگر روزی چنین اتفاقی بیفتد کشورهایی که آمریکا را پایگاه قرار داده‌اند با اقدام‌های سخت جمهوری اسلامی روبه‌رو می‌شوند اما معلوم است که آسیب زدن به زیربناهای آمریکا دشوار است.
شهروندان ایرانی باور دارند اقدام‌های تخریبی متقابل ایران در سرزمین‌های دیگر برای ایرانیان فایده‌ای ندارد بنابراین باید راهی پیدا کرد که در این‌باره تجدیدنظر شود و تا جایی که دیپلماسی زور دارد از آن استفاده کرد.
واقعیت این است که ناتراری‌های هم‌اکنون موجود در ایران به اندازه‌ای است که ایران عزیز را با روزهایی سهمگین روبه‌رو کرده است و این سرزمین باید صیانت شود. هیچ‌چیزی در این دوره بر موجودیت تمام‌عیار ایران و دور کردن سایه جنگ بر آن برتری ندارد.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × چهار =

پربازدیدترین ها