چرا پای هیچ رییس جمهوری به وزارت دادگستری باز نشده ؟

چرا از انقلاب ۵۷ تا کنون پای هیچ رییس جمهوری به وزارت دادگستری باز نشده است؟

دکتر مجید سجادی پناه عضو شورای سردبیری اقتصاددان در مصاحبه با بولتن نیوز گفت :  رشد این طفل ۴۵ سال متولد شده از مادر (قوه قضاییه) و پدر(قوه مجریه) سالهاست که متوقف شده است و هیچکس مسولیت این کودک پیر را برعهده نمی گیرد!

چرا مجلس “قانون تشکیلی” برای این مجموعه که تنها وزارتخانه ایست که نام آن در قانون اساسی آورده شده است، نمی نویسد؟!

چرا کسی با شهامت و با صدای بلند به مجلسیان نمی گوید که آیا نخبگان قانون اساسی اشتباه کردند که در اصل ۱۶۰ این قانون، یک چنین وزارتخانه ای را برای حکمرانی جمهوری اسلامی لازم و ضروری تشخیص دادند و یا شما اشتباه می کنید که در عرض این سالهای طولانی نتوانستید قانون تشکیلی برای این وزارتخانه مهم بنویسید و صلاحیت های آن را به درستی افراز نمایید؟!

رئیس جمهور محترم ؛
هیچ مدیر کار کشته ای پا به این مجموعه نمی گذارد مگر مدیران تازه کاری که به دنبال سفرهای خارجی و یا پر کردن رزومه خود باشند. و این مدیران تازه کار چون شرح وظایفی روشنی برایشان تدوین نشده است و نمی خواهند که خود را بیکار نشان دهند، مجبور می شوند تن به اموراتی دهند که هیچ ربطی به ماموریت اصلی مستتر در اصل ۱۶۰ قانون اساسی که فلسفه وجودی این وزارتخانه را تشکیل می دهد، ندارد. مواردی نظیر زباله گردی، سلامت غذا، مالکیت فکری و …. و بعد از مدتی که این مسولیت ها را در کارنامه خود ثبت کردند این مجموعه را به امان خدا رها و به جای بهتری مهاجرت می کنند و باز این کارمندان می مانند و مدیران جدید الورود دیگر. و این چرخه معیوب، ۴۵ سال است که تکرار شده است.

طبیعی است که وقتی مدیران قوی وارد این وزارتخانه نشوند سیستم های کارامدی هم ساخته نمی شود که بعدها بتوان از آنها برای هدایت و کنترل مدیران ضعیف تر استفاده نمود و در غیاب چنین سیستم هایی است که این کوتله های سیاسی جرائت پیدا می کنند و در این نوع مجموعه ها جولان می دهند.

رییس جمهور محترم قطعا باورتان نمی شود میانگین حقوق پرداختی به پرسنل این مجموعه 15 میلیون تومان باشد. یعنی برخی با سابقه ۱۱ ساله فقط ۱۰ و نیم میلیون تومان حقوق می گیرند. نیروهای خدماتی که تابع قانون کارند و بحمدالله در چند ساله اخیر افزایش های خیلی خوبی نصیب شان شده است، مجموعه دریافتی ها آنها از کادر رسمی با فوق لیسانس این وزارتخانه بیشتر شده است، یعنی کسی که زحمت چای آوردن برای کارشناسان را می کشد حقوقش بیشتر از خود این کارشناسان شده است. و به همین دلیل است که نخبگان وزارتخانه نه این که فکر کنید از اینجا مهاجرت می کنند، بلکه فرار می کنند.

به اینها اضافه کنید برخی قضاتی که از قوه قضاییه به این وزارتخانه مامور شده اند و با دستمزد 70 میلیون تومان بجای کار حقوقی کار اداری انجام می دهند. و این فاصله و یا بعبارت دقیقتر دره عمیق که بین 15 میلیون تومان حقوق کارمند و 70 میلیون تومان حقوق این اقایان بوجود می آید قطعا تحمل این شرایط را سخت تر و پیچیده تر کرده است.

و زمانی که نقد انتقاداتی هم مطرح می شود این مدیران دولت قبل که در دوران شما مجددا ابقا شده اند بر نتابیده و علی الدوام تهدید می کنند و تصور می کنند که اینجا هم شعبه ای از دادگاه و پاسگاه آنهاست.

پاهایمان را به اندازه کدامین
گلیم نداشته باید دراز کنیم
وقتیکه خانه قحطی زده مان
شالوده سُستی از فقر دارد…

آقای پزشکیان شما اولین رییس جمهور تاریخ بعد از انقلاب خواهید شد که به خانه این کودک سالمند پا می گذارید و اراده می کنید که با او حرف بزنید و درد دلش را بشنوید و مرهمی بر زخم های کهنه اش بگذارید. اما اگر این خانه قدیمی را لایق حضور خود نمی دانید بفرمایید که تعدادی از کارمندان این وزارتخانه در نهاد ریاست جمهوری خدمت شما برسند.

در دولت شما بساطی پهن کرده ایم

و تمام نداشته هایمان را

در این وزارتخانه برای حضور شما تزئین کرده ایم

بی انصافی نکن پزشکیان، بیا ، چون

حسرت هایمان

به قیمت عمرمان

تمام شده است.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 2 =

پربازدیدترین ها