نمایشگاه الکامپ تهران

به گزارش مجله اقتصاددان آقای دکتر حسن خسروی. مدرس دانشگاه ، متخصص امور برنامه و بودجه کشور و عضو شورای سردبیری با درج یادداشتی نوشت : بازدیدم در روز پنج شنبه سوم مهر 1404 از نمایشگاه الکترونیک و کامپیوتر ( الکامپ) تهران و ذکر چند نکته : ما همچنان از نظر خلاقیت ، هوش و استعداد جوانان مان بی نظیریم و مدیران جامعه ، دهها سال با جوانان و نیازها و خواسته های آنها فاصله دارند. متاسفانه درد دیرین ما در نمایشگاه بین المللی تهران ، همچنان غرفه آرایی و جانمایی درست غرفه ها و چینش نیروها و رنگ آمیزی و نورپردازی و… است. واقعا عقبیم. از اینها افتضاح تر، ناهار خوردن اعضای غرفه ها جلوی چشم مردم است. واقعا حالم بهم خورد از این همه بی توجهی و بد سلیقگی. سالهاست که از زنان و دختران با آرایش‌های تند و زننده به عنوان راهنمای غرفه ها استفاده می‌شود بدون اینکه آموزش اصول و فنون مذاکره را گذرانده باشند. نه تشریفات بلدند، نه زبان بدن درست و دقیقی دارند و نه می‌دانند که اصلا کجا و برای چه کاری آنجا هستند؟!؟ شرکت‌ها و صنعتگران و کارخانجات ما عمدتا هیچ چیزی از نمایشگاه و نمایشگاه داری و… نمی‌دانند. اغلب فکر می‌کنند شرکت در نمایشگاه یعنی چند تا میز و صندلی و ظرف شیرینی و شکلات و چند تا خانم شیک و پیک و تمام. باز هم با کمال تاسف برخی شرکت‌ها و غرفه داران نمایشگاه را با برنامه کودک و عمو قناد و… اشتباه گرفته اند و عملا دانسته یا ندانسته ضد اصول و قواعد حضور در نمایشگاه های بین المللی رفتار می‌کنند. به نظر می‌رسد نمایشگاه بین‌المللی تهران خودش و متولیان آن کلا رها هستند و پیاده. نمایشگاه بین المللی ، جمعه بازار جلوی درب خانه شما نیست. باید همه چیزش بین المللی و در سطح استانداردهای بین المللی باشد که اصلا و ابدا اینطور نیست. سرویس های بهداشتی، مسجد و نمازخانه، پارکینگ‌ها، راه های عبور و مرور و دسترسی‌ها، غذاخوری ها، آبخوری ها، برخورد عوامل و کارکنان واقعا عذاب آور است. این نمایشگاه بین‌المللی تهران حدود شصت سال قدمت دارد و پاسخگوی نیازهای جمعیت امروز و این حجم از پیشرفت‌های اقتصادی و تکنولوژیکی نیست. باید فکری اساسی کرد. به نظر می‌رسد ، نمایشگاه بین‌المللی تهران فقط به فکر برگزاری و کسب درآمد و باری به هر جهت رفتار می‌کند. خوب است مدیران نمایشگاه اعلام کنند پس از برگزاری هر نمایشگاه چه حجم قرارداد و آورده مالی و… نصیب کشور می‌شود و چه تأثیری بر رنگین تر شدن سفره مردم داشته و دارد؟!؟. موارد فنی و اجرایی بسیار دیگری هم وجود دارد که بماند برای جلسات نقد و بررسی تخصصی.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + هشت =

پربازدیدترین ها