نشست سران غرب درباره اوکراین آغاز شد

اقتصاددان :  نشست آنلاین درباره وضعیت اوکراین با حضور رهبران حدود ۲۵ کشور غربی آغاز شده است . بر اساس اعلام دفتر کی‌یر استارمر، نخست وزیر انگلیس نشست آنلاین درباره وضعیت اوکراین با حضور رهبران حدود ۲۵ کشور غربی آغاز شده است.

استارمر بود که این اجلاس را در ادامه جلسه دو هفته پیش ترتیب داد. در ۲ مارس، استارمر اکثر رهبران اروپایی را در لندن گردهم آورد تا در مورد کمک به کی یف در مواجهه با کاهش حمایت آمریکا بحث کنند.

استارمر در سخنرانی خود به سه هدف اصلی برای نشست امروز اشاره کرد: «تقویت اوکراین، آماده شدن برای دفاع از هر توافقی و حفظ فشار بر روسیه در این زمان حیاتی».

لیست کامل شرکت کنندگان در این نشست فاش نشده است. به گفته این دفتر، این نشست آنلاین شامل رهبران اتحادیه اروپا، نمایندگان کمیسیون اروپا، استرالیا، کانادا، نیوزیلند و اوکراین است. تاکید شده است که استارمر از همکاران خود خواهد خواست تا تعهدات مشخصی برای اجرای طرح صلح دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و همچنین ادامه کمک‌های نظامی به کی یف داشته باشند.

در ۱۳ مارس، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در یک کنفرانس مطبوعاتی پس از گفت‌و‌گو با همتای بلاروسی خود، الکساندر لوکاشنکو گفت که مسکو با پیشنهادات برای توقف خصومت‌ها در اوکراین موافق است، اما تنها به شرطی که به صلح بلندمدت منجر شود و علل اصلی بحران از بین برود.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 1 =

پربازدیدترین ها