بر اساس نتایج آخرین نظرسنجی ایسپا، ۴۶٫۵ درصد مردم از «اینستاگرام» استفاده میکنند. ۳۵٫۳ درصد از «واتسآپ»، ۳۴٫۶ درصد از «تلگرام»، ۲۵٫۲ درصد از «ایتا»، ۲۴٫۱ درصد از «روبیکا» و ۸٫۷ درصد نیز گفتهاند از «بله» استفاده میکنند. میزان استفاده از سایر پیامرسانها و شبکههای اجتماعی کمتر از ۷ درصد بوده است.
بر اساس نتایج آخرین نظرسنجی ایسپا، ۴۶٫۵ درصد مردم از «اینستاگرام» استفاده میکنند. ۳۵٫۳ درصد از «واتسآپ»، ۳۴٫۶ درصد از «تلگرام»، ۲۵٫۲ درصد از «ایتا»، ۲۴٫۱ درصد از «روبیکا» و ۸٫۷ درصد نیز گفتهاند از «بله» استفاده میکنند. میزان استفاده از سایر پیامرسانها و شبکههای اجتماعی کمتر از ۷ درصد بوده است. به گزارش روابط عمومی ایسپا، میزان استفاده مردم از پیامرسانها و رسانههای اجتماعی خارجی از قبیل اینستاگرام، واتسآپ و تلگرام در دوسال اخیر با نوساناتی همراه بودهاست، به طوری که استفاده از پیام رسان واتسآپ از ۷۱٫۱ درصد در خرداد ۱۴۰۱ به ۳۵٫۳ درصد در دیماه ۱۴۰۲ کاهش یافته است. رسانههای اجتماعی داخلی مثل روبیکا و ایتا نیز بعد از دوران فیلترینگ، با افزایش قابل توجهی مواجه شدهاند اما از اسفند ۱۴۰۱ تاکنون، میزان استفاده آنها، تغییر قابل توجهی نداشته است.
به گزارش اقتصاددان به نقل از مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران ، بر اساس این گزارش در سوال مربوط به استفاده از پیامرسانها و رسانههای اجتماعی داخلی و خارجی، افرادی که فقط مصرف کننده پیامرسانها و رسانههای اجتماعی خارجی یا داخلی بودند تفکیک و محاسبه شد که طبق یافتههای نظرسنجی دیماه ایسپا، ۳۷٫۶ درصد افراد بالای ۱۸ سال، فقط از پیامرسانها و رسانههای اجتماعی خارجی استفاده میکنند. ۱۴٫۹ درصد فقط از پیامرسانها و رسانههای اجتماعی داخلی استفاده میکنند. ۲۵٫۵ درصد از افراد بالای ۱۸ سال همزمان از پیامرسانها و رسانههای اجتماعی خارجی و داخلی استفاده میکنند. ۲۲ درصد مردم نیز، گفتهاند از هیچ رسانه اجتماعی مجازی استفاده نمیکنند.
مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.
ع