مشکلات بیمارستان دهدشت تمامی ندارد
به گزارش اقتصاد دان طی تماسی شهروندکهگیلویه با این پایگاه خبری از مشکلات بیمارستان گفت : مدیریت اصولی هر روز نارضایتی و گلایه بیماران از یک طرف و کادر بهداشت و درمان و خدمات از سوی دیگر نمود پیدا میکند
مشکلاتی که با بی تفاوتی مدیریت شبکه بهداشت و درمان عمیق تر می شود و کسی پاسخگوی آنها نیست.
علاوه بر کمبودها و نواقص موجود، نیروهای مشغول ب کار در این بیمارستان که زیر نظر پیمانکار خدمت می کنند از تاخیر در پرداخت حقوق خود به شدت گلایه مندند
این در حالی است که در شرایط دشوار اقتصادی امروز حقوق ناچیز این نیروها مرهم هیچ زخمی نیست با این وجود همین حق الزحمه بسیار ناچیز با تاخیر پرداخت می شود تا نیروهای شرکتی بیمارستان با دست خالی شرمنده خانواده شوند.
سوال از مسئولین شبکه بهداشت و درمان این است آیا می توانند یک ماه خود را جای نیروهایی بگذارند که با حقوق سه تا پنج میلیون ان هم با تاخیر زندگی کنند؟؟
چرا باید این حقوق بسیار کم آنهم روزانه از ۸ تا ۱۰ تا ساعت کار باید از چهار ماه تا نُه ماه هنوز جواب درست و حسابی گیرشان نیاید و یا حتی حق هیچگونه اعتراض نداشته باشند؟؟
تا کی باید نسبت به مطالبات بیماران و نیروهای بهداشت و درمان بی تفاوت باشید؟؟
چرا حال و روز این قشر از مجموعه خود را درک نمی کنید؟؟