مانایی و پایستگی در بازاریابی شبکه ای

مریم بهشت پسند زیبا، تحلیلگر بازار با درج یادداشتی در اقتصاددان نوشت :  قدرت کار آفرینی در بازار یابی شبکه ای به وضوح قابل مشاهده است.  زیرا این تجارت برپایه اهرم انسانی بنا شده. زمانی که فردی دعوت به کار میشود،  آن فرد میتواند چندین نفر را دعوت به کار کند،  اموزش های لازم برای شروع به کار رو به انها بدهد و افراد به این زنجیره ی انسانی متصل میشوند و این چرخه ادامه داردکه در اینجا ما به قدرت تصاعد پی میبریم. تمام این افراد توسط یک راهبر مدیریت می شود، آن راهبر خودش این افراد را دعوت نکرده او فقط ۳تا ۵نفر را به این کاردعوت کرده و باقی افراد توسط دیگران به این کار دعوت شدند. بازاریابی شبکه ای سفره ی پهن شده ای است که همه میتوانند از آن بهره ببرند. یک تجارت بزرگ که با سرمایه ی کم شروع به کار میکنید و میتوانید به دوستان واقوامتان معرفی کنید که انها هم سود ببرنند. این تجارت زمان و مکان مشخصی ندارد هر جا که هستید شب،  روز، در خانه، در مسافرت و همه جا میتوانید کار خود را انجام دهید.
در اینجا ما رییس نداریم و هر کس رییس کار خودش است و این یکی از مزیتهای این تجارت است. و افراد هر کدام به نحو احسن کار خود را انجام میدهنداین تجارت برای تمام اقشار جامعه با هر سطح سواد  و دانش است و در هرسنی میتوانیم این کاررا شروع کنیم ومحدودیت نداریم.
اموزشهای اولیه این تجارت رایگان است و هر فردی میتواند از ان بهره ببرد.
فروش یکی از ارکان اصلی این تجارت است وهمان طور که میدانیم تمام مشاغل دنیا بر پایه ی فروش استوار است. محصول با کیفیت تولید شده توسط شرکت بدون واسطه به دست نماینده
ی رسمی شرکت میرسدو او نیز این محصول را به اطرافیان،  اقوام و دوستان و دیگر اقشار جامعه با توجه به نیازشان میفروشد. در اینجا من نماینده فقط سود نمیبرم خریدار هم سود خود را بدست می اورد.
خریدارچون من نماینده محصول را بدون واسطه از شرکت دریافت میکنم به قیمت کمتر از بازار میخردو از جهات دیگر پولی نیز برای مشاوره اش پرداخت نمیکند. پس خریدار هم در اینجا در کنار فروشنده سود میبرد که این یکی از مزیت های بازاریابی شبکه ای است.

ایا میدانید چه چیزی باعث میشود که افراد در سیستم بازاریابی شبکه ای دوام بیاورند و ماندگار شوند. زمانی که وارد این حرفه میشویم فقط به بدست اوردن پول ودرامد فکر میکنیم. افراد را دعوت به کار میکنیم چون با ورو د انها مابه درامد میرسیم.

در هنگام ورود به این حرفه چون با دنیای بیرون خیلی فرق دارد، با چالش های زیادی مواجه میشویم.سخت ترین کار در شروع نه شنیدن است.بیشتر افراد از این کار اطلاعی ندارندوزمانی که میرویم برای دعوت کردن نه می گویندمنی که شخص را دعوت میکنم نباید ناراحت شوم زیرا به این کار باور دارم و اعتماد من به این شغل تمام منفی ها را از من دور میکند اکثر افراد چون ترس از تغییر دارند به این کار نه میگویند اگر به خود باور داشته باشند همین خودباوری باعث میشود که انها این حرفه را قبول کنند.
برای مثال یک خانم خانه دار چون همیشه در محیط خانه بوده واز دایره ی امن خود بیرون نیامده همین امر باعث میشود که این کار را قبول نکند.
چون از بچگی، دوران تحصیل در محیط خانواده به ما این باور را دادندکه حتی برای خندیدن هم ترس داشته باشیم. این ترس ها ست که ما نع میشود ذهنمان وافکارمان را تغییر دهیم.
حال در بازار یابی شبکه ای به ما یاد میدهند که پا بر روی ترسهایمان بگذاریم.باورهای غلط ودست وپاگیر که از کودکی همراه ما بوده وذهن ما را درگیر کرده را از خوددور کنیم. دنیا پر از فراوانی ونعمت است ذهن ما باید به سمت نعمتها برود. قبول داشتن و باور داشتن به این سیستم تماما به ذهن ما برمیگردد، اعتماد به نفس، پذیرش قبول کردن عیب های خود، اعتماد به راهبر، قبول داشتن این سیستم همه اینها عواملی است که ما را در این سیستم نگه میدارد، اگر صرفا هدف ما کمک کردن به اطرافیان و خانواده و دوستان ما باشد و به این فکر کنیم که سفره دار باشیم، در اینده زمانی که اسم ما رامی اورند با خود بگویند ان شخص نان سر سفره ی خیلی از افراد برد و در اصطلاح به انها ماهیگیری یاد داد، همین موضوع سبب میشود که در این سیستم ماندگار باشیم.هدف ما اگر در این سیستم کمک کردن به افراد باشد حتما این حرفه به ما جواب میدهد و درامد خوبی هم بدست میاوریم.چون با درامد رسیدن ما در این سیستم یک نسل با ارامش زندگی میکند.
پس مهم ترین راز ماندگاری در بازاریابی شبکه ای دوست داشتن ادم ها ست مانباید در این حرفه ادم ها را پله برای رشد خود قرار دهیم بلکه سعی کنیم هر چه که در این سیستم یاد گرفتیم به انها هم یاد دهیم و سفره ای که پهن است همه باهم از آن بهره ببریم.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 8 =