قاسمیان از عربستان بازگردانده شد

اقتصاددان :    حجت‌الاسلام قاسمیان که به دلیل اظهاراتش در فضای مجازی درباره فضای شهر‌های مکه و مدینه، از سوی عربستان بازداشت شده بود، با پیگیری‌های مسئولان ایرانی آزاد و راهی ایران شد.

 پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری با استناد به پیامی که حجت‌الاسلام قاسمیان در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشته است، آزادی او را تأیید کرد.

قاسمیان در صفحه شخصی خود در شبکه ایکس (توئیتر) نوشته است: «سلام بر همه عزیزان… با دعای خیر و پیگیری‌های شما و پیگیری‌های مجدانه کنسولگری ایران در عربستان از زندان آزاد شدم و از طریق دبی در حال بازگشت به میهن عزیز هستم…».

قاسمیان پیش از آغاز مناسک حج تمتع، از عربستان به ایران بازگردانده شد.

مقامات حج ایران، گفته‌های این روحانی را «نظر شخصی او» دانسته و از طریق کمیته صیانت از حقوق حجاج با هماهنگی وزارت امورخارجه، سفارت و سرکنسولگری ایران در جده، آزادی او را پیگیر شدند.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × پنج =