علت کاهش تولید گوشت قرمز در کشور مشخص شد

علت کاهش تولید گوشت قرمز در کشور مشخص شد

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی گفت: در سال جاری با سیاست‌های این وزارتخانه ۱۰۰ هزار تن تخم‌مرغ به خارج از کشور صادر شد.

به گزارش اقتصاددان به نقل از میزان، ابراهیم حسن‌نژاد از تولید بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت طیور در کشور خبر داد و اظهار داشت: یکی از سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی اقدام به تولید گوشت سفید در سطحی بالاتر از نیاز کشور، در راستای ذخیره‌سازی و صادرات است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: سیاست مذکور در بخش تولید تخم‌مرغ اجرایی شد که موفقیت آمیز هم بود، به گونه‌ای که امسال با تولید یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن از این محصول توانستیم ۱۰۰ هزار تن از آن را به خارج از کشور صادر کنیم.

حسن‌نژاد با اشاره به این که در بخش گوشت قرمز با مشکلاتی مواجه هستیم که نیاز به تلاش بیشتری در این حوزه داریم، گفت: بخش زیادی از مشکلات مربوط به تولید گوشت قرمز کشور به انجام اقدامات ناسازگار با توسعه روستایی برمی‌گردد.

وی ادامه داد: تغییر کالبد روستایی و شیوه گله‌داری یکی از عوامل موثر در کاهش تولید گوشت قرمز در کشور است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 5 =