سقوط رئیس «داووس» در باتلاق اپستین؛ برنده استعفا داد

اقتصاددان :  رئیس مجمع جهانی اقتصاد داووس، در پی افشای ایمیل‌های محرمانه و دیدار‌های دوجانبه با اپستین، رسما از سمت خود استعفا داد.

بورگه برنده، رئیس مجمع جهانی اقتصاد داووس، امروز پنج‌شنبه در پی انتشار اطلاعاتی مبنی بر ارتباط او با جفری اپستین، مجرم جنسی صهیونیستی-آمریکایی دلایل استعفای خود را تشریح کرد.

برنده پیش از این اعتراف کرده بود که در مناسبت‌های رسمی با اپستین ملاقات داشته است. نام وی در اسناد جدید منتشر شده درباره این میلیاردر آمریکایی ذکر شده، اما او مدعی است که از فعالیت‌های مجرمانه اپستین هیچ اطلاعی نداشته است.

طبق داده‌های شبکه رادیو و تلویزیون نروژ (NRK) که بر اساس فایل‌های منتشر شده توسط وزارت دادگستری آمریکا استخراج شده، برنده و اپستین با یکدیگر در تماس بوده و دست‌کم یک بار با هم ناهار خورده‌اند.

رئیس مجمع جهانی اقتصاد اعتراف کرد که علاوه بر دیدار‌های حضوری، پیام‌های عادی و ایمیل‌هایی نیز به اپستین ارسال کرده است.

منبع: اسپوتنیک

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 3 =