سازمان ملل وارد عمل شد

سازمان ملل وارد عمل شد

گروهی از ناظران مستقل تحریم‌های سازمان ملل به کمیته شورای امنیت گزارش کردند: کره‌شمالی همچنان تحریم‌های شورا را دور می‌زند و نقض می‌کند.

به گزارش اقتصاددان به نقل از ایسنا، این گروه در ادامه گزارش خود با اشاره به این که پیونگ‌یانگ همچنان موشک‌های بالستیک پرتاب می‌کند و یک ماهواره در مدار قرار داده و زیردریایی تاکتیکی اتمی را به زرادخانه خود افزوده، نوشتند: کره شمالی تسلیحات هسته‌ای بیشتری را توسعه داده و مواد شکافت هسته‌ای تولید کرده است. البته آخرین آزمایش هسته‌ای شناخته شده این کشور در سال ۲۰۱۷ انجام شد.

کره شمالی مدت‌هاست که از سوی شورای امنیت از انجام آزمایش‌های هسته‌ای و پرتاب موشک‌های بالستیک منع شده است. از سال ۲۰۰۶، این کشور مشمول تحریم‌های سازمان ملل متحد شده است.

ناظران تحریم سازمان ملل در گزارش خود همچنین نوشته‌اند: این گروه در حال بررسی ۵۸ حمله سایبری مشکوک کره شمالی به شرکت‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۳ به ارزش تقریبی ۳ میلیارد دلار است که طبق گزارش‌ها به تامین مالی توسعه تسلیحات «کشتار جمعی» کره شمالی کمک می‌کند.

ناظران تحریم سازمان ملل همچنین مدعی شدند که حملات سایبری گروه‌های هکر کره شمالی وابسته به اداره کل شناسایی آژانس اطلاعات خارجی پیونگ‌یانگ ادامه دارد.

همچنین این گروه در حال بررسی گزارش‌های کشورهای عضو در مورد تامین تسلیحات و مهمات متعارف کره شمالی در تضاد با تحریم‌ها است. فروش یا انتقال اقلام لوکس به کره شمالی مدت‌هاست که توسط شورای امنیت ممنوع شده است. بر اساس تحریم‌های سازمان ملل که در سال ۲۰۱۷ علیه کره شمالی اعمال شد، همه کشورها موظف هستند اتباع کره شمالی‌ را که در خارج از این کشور کار می‌کردند، به کشورشان بازگردانند تا از کسب ارز خارجی برای دولت کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی جلوگیری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − هفت =

پربازدیدترین ها