زمان پاسخگویی به انتظارات مردم از امروز آغاز می شود

روز گذشته با برگزاری مراسم تنفیذ، مسعود پزشکیان با حکم مقام معظم رهبری، رسما به عنوان نهمین رییس‌جمهوری اسلامی ایران کار خود را آغاز کرد. حالا تا آغاز به کار رسمی دولت جدید تنها یک گام قانونی دیگر باقی مانده و آن تحلیف رییس‌جمهور در مجلس شورای اسلامی است که بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته روز سه‌شنبه هفته جاری برگزار خواهد شد. به این ترتیب پس از برگزاری مراسم تحلیف، مسعود پزشکیان طبق قانون حدود دو هفته زمان دارد تا وزرای پیشنهادی خود را برای دریافت رای اعتماد از مجلس معرفی کند و پس از آن جلسات هیات دولت با تیم جدید آغاز به کار خواهد کرد. روز گذشته رییس‌جمهور در جریان مراسم تنفیذ و در سخنانی رسمی، بار دیگر تاکید کرد که خود را به عنوان خدمتگزار مردم ایران می‌داند و البته از سوی دیگر تاکید کرد که کار او و دولتش برای بهبود وضع زندگی مردم از لحظه دریافت حکم تنفیذ آغاز می‌شود.

به گزارش اقتصاددان به نقل از تعادل  ،  رییس‌جمهوری اسلامی ایران در نخستین سخنرانی خود پس از تنفیذ با تاکید بر اینکه همچنان خاک پای ملت شریف و بزرگوار ایران هستم که آگاهانه در این میدان پا نهادند و با رای خود به تغییر، بار سنگینی را در شرایطی خطیر به دوش این حقیر قرار دادند، گفت: آنان که به من یا به نامزدهای رقیب رای دادند و یا حتی از سر دغدغه‌مندی و نقد و اعتراض وارد عرصه انتخاب نشدند، انتظار و تحول را پیش روی نظام، من و دولت آینده نهادند که زمان پاسخگویی به آن از امروز آغاز می‌شود. مسعود پزشکیان رییس‌جمهور اسلامی ایران یکشنبه – ۷ مرداد ۱۴۰۳ – پس از تنفیذ و دریافت حکم رییس‌جمهوری توسط رهبر انقلاب اسلامی که طی مراسمی در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد، با گرامیداشت یاد بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران و شهدا به ویژه سپهبد قاسم سلیمانی اظهار کرد: به روان پاک روسای دولت شهیدان رجایی و باهنر و شهید خدمت آیت‌الله رییسی و همه خدمتگزاران شهید نظام درود می‌فرستم. همچنین سپاسگزار لطف و تدبیر رهبر معظم انقلاب هستم که عرصه را بر مشارکت موثر ملت و رقابت معنادار تفکرات و سیاست‌های متفاوت در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گشودند. وی با تاکید بر اینکه همچنان خاک پای ملت شریف و بزرگوار ایران هستم که آگاهانه در این میدان پا نهادند و با رای خود به تغییر، بار سنگینی را در شرایطی خطیر به دوش این حقیر قرار دادند، گفت: آنان که به من یا به نامزدهای رقیب رای دادند و یا حتی از سر دغدغه مندی و نقد و اعتراض وارد عرصه انتخاب نشدند، انتظار و تحول را پیش روی نظام، من و دولت آینده نهادند که زمان پاسخگویی به آن از امروز آغاز می‌شود.
رییس‌جمهوری اظهار کرد: اکنون مقام معظم رهبری با تنفیذ رای ملت و امضای حکم ریاست‌جمهوری، این بنده کوچک خدا را رسماً مکلف به انجام مسوولیتی بزرگ در قبال همه ملت ایران فرمودند؛ منتخب ملت به موجب اصل ۱۱۳ قانون اساسی از امروز رییس‌جمهور می‌شود؛ مسوولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز اموری که مستقیماً به رهبری مربوط می‌شود، بر عهده دارد. آنچه مسوولیت قانون اساسی بر عهده ما گذاشته است در حقیقت بر اساس مسیر روشنی که مقام معظم رهبری تاکید فرمودند چشم‌انداز نظام جمهوری اسلامی و سیاست‌های کلی ابلاغی و قانون برنامه است که باید به طرف آن حرکت کنیم. پزشکیان تاکید کرد: آنچه چشم‌انداز نظام جمهوری اسلامی است، ایرانی را تصویر می‌کند که در آن ایران کشوری توسعه یافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه و با هویت اسلامی و انقلابی و الهام بخش در جهان اسلام و با تعامل سازنده در روابط بین‌الملل است. وی خاطرنشان کرد: چشم‌انداز ما کشوری توسعه یافته متناسب با مقتضیات فرهنگی و متکی بر اصول اخلاقی %

پربازدیدترین ها