روسیه خواستار افزایش روابط اقتصادی با ایران شد

  اقتصاددان : دستیار اقتصادی رئیس‌جمهور روسیه از کشورمان درخواست کرد در مناسبت‌های مهم اقتصادی روسیه بیش از گذشته مشارکت کند.

«کاظم جلالی»، سفیرجمهوری اسلامی ایران در مسکو، ۵ شهریورماه ۱۴۰۳ با «آنتون کوبیاکوف»، دستیار اقتصادی رئیس‌جمهور روسیه، دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این ملاقات طرفین در مورد طیف گسترده ای‌از همکاری‌های اقتصادی ۲ کشور به خصوص مشارکت ایران در نشست سران کشورهای عضو بریکس در شهر کازانِ روسیه تبادل نظر کردند.

کوبیاکوف با اشاره به روند رو به رشد همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه که طی سال‌های اخیر شتاب یافته است، از کشورمان درخواست کرد در مناسبت‌های مهم اقتصادی روسیه مانند همایش اقتصادی سنت پترزبورگ، همایش روسیه و جهان اسلام در کازان و همایش گردشگری مسکو بیش از گذشته مشارکت کند.

وی همچنین از آمادگی روسیه برای برگزاری روز ایران در خلال همایش گردشگری خبر داد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران نیز ضمن استقبال از پیشنهادهای اراده شده بر آمادگی کشورمان برای توسعه مناسبات اقتصادی با روسیه تاکید کرد.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + 15 =

پربازدیدترین ها