رقابت و امتیاز، آزموده بازاریابی شبکه ای

مریم بهشت پسند زیبا، تحلیلگر بازار و عضو شورای سردبیری با درج یادداشتی در اقتصاددان نوشت :  امروزه با وجود نرخ بیکاری و نبود شغل،   رقابتی بین بازار سنتی و بازار یابی شبکه ای وجود داردکه این خود نشا ن دهنده سبقت بازاریابی شبکه ای ای است.

برای ایجاد شغل در بازار سنتی باید سرمایه ی زیادی گذاشت. حتی اگر کنار خیابان هم بخواهیم به طور مثال بساط میوه فروشی راه بندازیم سرمایه زیادی نیاز داریم اما در بازار شبکه با حداقل سرمایه تجارتی بزرگ را آغاز می کنیم و هیچ خطری ما را تهدید نمی کندو ترس از دست دادن سرمایه نداریم. سرمایه می گذاریم محصول میخریم و همان محصول را میفروشیم.

برای ورود به بازار شبکه مهارت و تجربه نیاز نیست. تمام تجارب و ومهارت ها را به مرور زمان در این حرفه یاد میگیریم.

ما دراین حرفه تحت حمایت هم جانبه ی شرکت و راهبر خود هستیم. و به اصطلاح معامله برد برد داریم.

به طورمثال یک خانم خانه دار اگر وارد این حرفه شودتمام مهارت وتوانایی هایی که تابه امروزکشف نکرده بود شکوفا میشود.

ما در این حرفه با دعوت کردن دوستان،  فامیل و اشنایان به موفقیتشان کمک میکنیم.

به طور مثال در بازار سنتی اگر دو خواهر سالن زیبایی داشته باشند با هم در کار رقیب هستند اما در این حرفه چون زنجیر وار به هم متصل هستیم رقابتی وجودندارد و همه با هم رفیق هستیم.

ما در بازار شبکه از قدرت و اهرم انسانی استفاده میکنیم به طور مثال من میتوانم در ماه ۵میلیون تومان محصول بفروشم اما اگر ۱۰نفر در تیم من حضور داشته باشند و هر کدام از انها ۵میلیون بفروشند کلا مجموع فروش من ۵۰میلیون میشود و این در حالی است من خودم تنها این رقم را نفروختم واین مسئله در بازار شبکه به عنوان اهرم انسانی نام برده میشود.

به واسطه معرفی این شغل و تیم سازی و فروش دایره دوستان افراد زیاد میشود و بالطبع روابط دوستانه شکل میگیرد.

در بازار شبکه پتانسیل نامحدود در امد زایی وجود دارد و درامد به خاطر تصاعد هر ما رو به افزایش است. ودر اینجا ما با استفاده از اهرم زمان و انسان به درامد بالا میرسیم.

در حرفه ی بازار شبکه ما میتوانیم همکاران خود را انتخاب کنیم و کسانی را که دوست داریم به تیم مان دعوت کنیم و با انها کار کنیم و این در حالی است که در بازار سنتی این امکان وجود ندارد وماهمکاران خود را انتخاب نمی کنیم.

ما در بازار شبکه رییس نداریم در این حرفه هر کس رییس کار خودش است و کار برای خودمان است. دراینجا ما فقط یک راهبر داریم که پستی و بلندی های کار را میشناسد چون دقیقا خودش این مسیر رارفته است و دراین مسیر ما را رهبری و راهبری میکند. و تجربیاتش را در اختیار ما قرار می دهد.

اگر کسی در بازار سنتی مشغول به کار باشد و یا کارمندو کارگر باشد میتواند کار بازار شبکه را به عنوان کار پاره وقت اغاز کند.

به این شغل کار منزلی هم گفته میشود برای مثال در دوران کروناخیلی از کسب و کارها تعطیل شد ولی افراد که در بازار شبکه کار میکردند در منزل به کار خود ادامه دادند.

در امد در بازار شبکه رسوبی است و لایه به لایه با کارکرد و بزرگتر شدن تیم افزایش پیدا میکند.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 9 =