رئیس جدید سازمان بورس مشخص شد؟

طی دو روز گذشته، با روشن شدن مسیر کابینه دولت جدید و رای اعتماد مجلس به عبدالناصر همتی به‌عنوان وزیر اقتصاد، حالا ناشران و سهامداران منتظر گام دوم تحول در چشم‌انداز بازار سرمایه هستند؛ تغییر رئیس سازمان بورس و یک جایگزین مناسب برای مجید عشقی. اما آیا این تغییر به همین زودی‌ رخ می‌دهد؟ قرعه به نام چه کسی خواهد افتاد؟

بازار سرمایه طی سه سال گذشته نتوانسته انتظار بازیگران بازار را برآورده کند؛ هم ناشران و هم سرمایه‌گذاران خرد و کلان بازار از وضعیت فعلی ناراضی هستند. شرایطی که منجر به فرار سرمایه حقیقی و حقوقی از بازار سرمایه شده و نقدینگی را به سمت بازارهای سفته‌بازانه و حتی بازار پول برده است.

  به گزارش اقتصاددان به نقل از تجارت نیوز ، حالا اما با تغییر دولت و تعویض مهره‌های کابینه، بازیگران بازار سرمایه دوباره به تحولی با افق روشن امیدوار شده‌اند. بازیگران بازار معتقدند که در کنار نابلدی وزرای دولت سیزدهم، رئیس فعلی سازمان بورس یعنی مجید عشقی، عملا ضد بازار سرمایه کار کرده و در وضعیت بحرانی فعلی نقش داشته است.

آنها عموما در انتقادات خود به سیاست‌های خطا، سکوت‌های نابجا و دفاع‌نکردن مجید عشقی از منافع سهامداران اشاره و عنوان می‌کنند که سیاست‌های اشتباه و انفعال وی در موقعیت‌های مختلفی که طی سه سال گذشته، بازار سرمایه با آنها مواجه بوده، منجر به فرار سرمایه از بازار و کمای بورس شده است.

بر همین اساس، اغلب بازیگران بازار سرمایه طرفدار کنار رفتن عشقی هستند؛ مطالبه‌ای که چند ماه قبل و همزمان با پایان یافتن دوره قانونی ریاست وی بر سازمان بورس هم مطرح بود اما در نهایت، شورای عالی بورس رای به ابقای وی داد و این مطالبه بی‌پاسخ ماند. حالا اما در پی تغییر دولت، کابینه، وزیر اقتصاد و مدیران وزارتخانه، بازیگران بازار سرمایه امیدوارند، عشقی نیز از ریاست سازمان بورس کنار گذاشته شود.

مطالبه تغییر رئیس سازمان بورس اما با طرح یک نام در فضای مجازی و محافل بورسی همراه شده است؛ فرهاد حنیفی. اما فرهاد حنیفی کیست و آیا او بر صندلی ریاست سازمان بورس تکیه خواهد زد؟

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − یازده =