دکتر حسن خسروی. مدرس دانشگاه و متخصص امور برنامه و بودجه کشور و عضو شورای سردبیری با درج یادداشتی در اقتصاددان نوشت : از تعداد 290 نفر نماینده مجلس با قدری کم و زیاد آن ، در روز رأی گیری 246 نفر حضور داشته اند که 146 نفر به کلیات بودجه رأی موافق داده و تعداد 96 نفر هم رأی مخالف.
با یک حساب ساده در میابیم که از تعداد 290 نفر کل نمایندگان، حدود 50 نفر در جلسه رأی گیری غایب بوده اند و با احتساب این 50 نفر غایب و آن 96 نفر مخالف، بیش از 140 نفر یعنی نصف تعداد نمایندگان مجلس، به هر دلیل موجه یا غیر موجه، درگیر و همراه با مسئله بسیار به این مهمی یعنی سرنوشت مالی یکساله کشور نبوده اند و آیا این یک فاجعه نیست ؟!؟ واقعا مردم با چه معیارهایی به این عزیزان رأی داده اند و واقعا این نمایندگان چه توضیحی برای مردم حوزه انتخابیه خود دارند؟ بودجه هر کشور آینه تمام نمای دخل و خرج یک مملکت است که کلمه به کلمه آن هر کدام میتواند کتابها تحلیل و ساعتها بحث و بررسی را در پی داشته باشد. چطور نصف نمایندگان مجلس نسبت به آن بیتفاوت بوده اند؟ این تعداد 96 نفر مخالف لایحه بودجه دولت از چه جناح و حزب و گروهی هستند؟ و چند نفر از این 96 نفر مخالف بودجه، دانش و سواد اقتصادی و مالی محاسباتی دارند؟
جای دارد نهادهای مردمی و دانشگاهی و متولیان ذیربط، به این مسئله مهم بپردازند که چرا تمام نمایندگان در جلسه رأی گیری بودجه نبوده اند و آیا آن 96 نفر مخالف بودجه چند ساعت کار و مطالعه کارشناسی و فنی قبلی داشته اند که به این نتیجه عقلایی و منطقی رسیده اند که به تصویب بودجه رأی مخالف بدهند؟!؟
مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.
ع