رئیس‌جمهور با انتقاد از اینکه روند فعلی تدوین بودجه هزینه‌ای است، گفت: باید با محاسبه فنی یک پروژه یا یک خدمت، نسبت به اختصاص بودجه اقدام کرد که به این ترتیب از بسیاری از مصادیق اتلاف منابع جلوگیری خواهد شد. دولت دارای امکانات و منابع بسیاری است که به هیچ عنوان از آن بهینه استفاده نمی‌شود؛ امروز در مجموعه حاکمیتی، هزینه‌های بسیاری می‌شود بدون آنکه گرهی از مشکلات مردم را حل کند یا خروجی مشخصی برای کشور داشته باشد.

به گزارش اقتصاددان به نقل از دنیای اقتصاد  ، مسعود پزشکیان عصر دیروز چهارشنبه ۱۵مرداد، با حضور در سازمان برنامه و بودجه، از نزدیک در جریان روند برنامه‌ریزی‌های مربوط به بودجه سال۱۴۰۵ قرار گرفت. در این جلسه که با حضور رئیس دفتر رئیس‌جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر اقتصاد و جمعی از مدیران سازمان و نمایندگان مجلس برگزار شد، دکتر پزشکیان با تاکید بر اهمیت بودجه‌ریزی عملیاتی، نسبت به رویه‌های موجود در نحوه بودجه‌نویسی کشور انتقاد و بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تاکید کرد. رئیس‌جمهور اظهار کرد: در واقع روند فعلی تدوین بودجه، بر مبنای هزینه است، در صورتی که باید با محاسبه فنی یک پروژه یا یک خدمت، نسبت به اختصاص بودجه اقدام کرد که به این ترتیب از بسیاری از مصادیق اتلاف منابع جلوگیری خواهد شد.

دولت دارای امکانات و منابع بسیاری است که به هیچ عنوان از آن بهینه استفاده نمی‌شود. دولت و تمام دستگاه‌های حاکمیتی باید تلاش کنند که مشکلات را حل کنند و منطبق با نیاز آن مساله هزینه کنند؛ درحالی‌که امروز در مجموعه حاکمیتی، هزینه‌های بسیاری می‌شود بدون آنکه گرهی از مشکلات مردم را حل کند یا خروجی مشخصی برای کشور داشته باشد. پزشکیان با انتقاد از پرداخت بدون ضابطه ردیف‌های دستمزدی همچون فوق‌العاده مدیریت به مدیران ناکارآمد تاکید کرد: اگر مدیری توانست همانند بخش خصوصی مساله‌ای را حل کند، آن وقت مستحق پاداش‌های مدیریتی خواهد بود.