تست موشک ۲۰ متری با کلاهک ۴ تنی

همزمان با رزمایش ارتش و سپاه ایران منابع اسرائیلی از تست یک موشک ۲۰ متری با توان حمل کلاهک ۴ تنی خبر دادند.

با شروع رزمایش ارتش و سپاه ایران منابع اسرائیلی از تست یک موشک ۲۰ متری با توان حمل کلاهک ۴ تنی خبر دادند. رسانه والا اسرائیل نیز نوشت: ایران یک موشک بسیار قدرتمند آزمایش کرده که قدرتی برابر یک بمب تاکتیکی اتمی دارد و قادر به نابودی کامل یک پادگان است. نام این موشک در رسانه‌های صهیونیستی،  رستاخیز یا آخرالزمان اعلام شده است. زمین لرزه خفیف در اطراف تهران در شب گذشته به همین دلیل مورد توجه منابع خبری قرار گرفت.
همزمان با این اخبار اکانت منتسب به سپاه پاسداران آیه ۶۰ سوره انفال را بازنشر کرد.

تست موشک ۲۰ متری با کلاهک ۴ تنی | ایران در حال شبیه سازی حمله بزرگ به اسرائیل است؟

 

  به گزارش اقتصاددان به نقل از بازار  ،  برخی منابع غربی نیز مدعی شدند ایران در حال شبیه سازی یک حمله بزرگ به اسرائیل است.
گفتنی است با شروع رزمایش مشترک پهپادی، موشکی و پدافندی در ایران ترس و وحشت در اسرائیل فراگیر شده است. جبهه داخلی اسرائیل دستور تخلیه فرودگاه بن گوریون را صادر کرده و به مردم اعلام کرده که نزدیک پناهگاه‌های خود بمانند. یک رسانه صهیونستی دیگر نیز نوشت: با یک جرقه کوچک ممکن است جنگ دوباره بین ایران و اسرائیل شعله ور شود و این بار جنگ بسیار جدی تر است چون هر دو طرف برای جنگ آمادگی خود را افزایش داده اند.
پرواز مداوم سوخت رسان ها برفراز اردن و سوریه نشان دهنده این است اسرائیل رزمایش دیشب ایران را جدی گرفته و نگران است که مبادا این رزمایش در واقع یک حمله پیش‌دستانه به اسرائیل باشد.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − چهار =