اقتصاددان : وزیر کشور با تاکید بر اینکه قابل قبول نیست نیروی انتظامی اتباع را دستگیر کند، ببرد و دوباره برگردند، گفت: صفر تا صد کار باید توسط یک مجموعه پیگیری شود.
اسکندر مومنی درباره ساماندهی اتباع خارجی بیان کرد: تا این لحظه شاید در سال جدید حدود ۴۰۰ هزار نفر برگردانده شدهاند و لایحه سازمان ملی مهاجرت نیز توسط دولت تصویب شده و اکنون در مجلس است.
وی با تاکید بر اینکه اگر اتباع بنا باشد ساماندهی شوند، باید همه ارکان کشور درگیر شوند، گفت: اینکه نیروی انتظامی دستگیر کند و ببرد و دوباره برگردند قابل قبول نیست. باید صفر تا صد کار را یک مجموعه پیگیری کند. یعنی از صدور ویزا تا اینکه اشتغال آنان در کشور چگونه باشد.
وزیر کشور همچنین با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی اظهار کرد: این اتحاد مردمی برای دنیا شگفتانه بود و انشاءالله خداوند مردم کشور ما را حفظ کند. امیدوارم بتوانیم این انسجام را حفظ کرده و تقویت کنیم.
مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.
ع