باید در خصوص بحران آب اقدام عاجلی انجام دهیم

اقتصاددان :  رئیس‌جمهور در جلسه ویژه هیئت دولت با موضوع بحران کم آبی، گفت: لازم است درباره بحران آب جدی‌تر بیندیشیم و اقدام عاجلی انجام دهیم.

هیئت دولت بعد از ظهر امروز -سه‌شنبه ۳۱ تیرماه- به ریاست مسعود پزشکیان با محوریت بررسی بحران کم آبی، تشکیل جلسه داد.

رئیس‌جمهور در این جلسه در واکنش به گزارشی که منحنی کاهش ذخایر آب کشور طی دهه‌های اخیر را نشان می‌داد، اظهار داشت: در طول دهه‌های اخیر بار‌ها نسبت به بحران آب گزارش‌های هشدارآمیز آمده و بر اساس آن با هزینه‌های فراوان اقدامات زیادی انجام شده، اما منحنی‌ها نشان می‌دهد که هیچ کدام از این اقدامات تاثیر چندانی نداشته و لازم است در این‌باره جدی‌تر بیندیشیم و اقدام عاجلی انجام دهیم.

این گزارش توسط اساتید تعدادی از دانشگاه‌ها به نمایندگی از دانشگاه‌های معتبر کشور در خصوص بحران آب، در هیئت دولت ارائه شد.

در این جلسه علاوه بر طرح موارد اجرایی توسط اعضا، وزیر راه و شهرسازی گزارش مفصلی در مورد وضعیت حمل و نقل محموله‌ها به ویژه کالا‌های اساسی و نهاده‌های دامی در طول دوره جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ارائه کرد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + شش =