اختصاصی اقتصاددان : حمیدرضا صارمی، معاون شهردار تهران می گوید یک میلیون واحد مسکونی کمبود و ۱۵۰ هزار واحد نیاز قطعی داریم/ سال ۱۴۰۴ سال ویژه تحولات مسکن در شهر تهران خواهد بود.
واقعیت این است که کسری نیازهای سکونتی و تولید مسکن همواره وجود داشته است و سال آینده هم در همان مدار کمبود و نیاز خواهد چرخید. ولی سدی که بصورت ناشیانه پشت قیمت مسکن زده ایم در حال ترکیدن و انفجار جهت کشف و رسیدن به تراز ارزشی خودش است؛ این همان اتفاقی که در مورد ارز هم افتاد.
طبیعی است که هر گونه اهمال و بی برنامگی ناشیانه ای در کاهش ارزش پول ملی، بدلیل شوک های اقتصادی سیاسی و عملکرد اشتباه مدیران و دولتمردان بوده و بترتیب و بلافاصله روی دلار، طلا، کالاها، خدمات.. و در نهایت مسکن خواهد نشست.
شهرداری بهتر است در امر تولید مسکن تکلیف و مداخله نداشته باشد.
طی سال های اخیر باغ های ارزشمند تنفسی شهر تهران با همین استدلال های غیرفنی به برج های بی ارزشی تبدیل شده اند که قشرهای هدف و نیازمند، توان خرید حتی یک متر از آن ها را نداشته اند و ندارند.
کمیسیون های ماده ۵ و ماده ۱۰۰ مسئول این تخلفات و نابسامانی های تهران هستند.
احسان اله باقری
مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.
ع