ایران؛ بازار لباس های دست دوم

در شرایطی که صنعت پوشاک ایران با مشکلات متعددی در مسیر تولید و فروش روبروست، بازار پوشاک کشور روزبه‌روز بیشتر در تسخیر لباس‌های استوک، اوتلت و دست دوم خارجی قرار می‌گیرد، پوشاکی که با وجود ظاهری جذاب و قیمتی ارزان، چالشی جدی برای تولیدکنندگان داخلی و سلامت مصرف‌کنندگان ایجاد کرده‌اند.

  به گزارش اقتصاددان به نقل از ایلنا ، در شرایطی که در سال‌های اخیر قاچاق پوشاک ضربه سنگینی به تولیدات داخلی در این حوزه زده است، رواج دسته جدیدی از پوشاک داخلی که با کاهش قیمت و بالارفتن قدرت خرید مردم همراه شده که ضربه جدید و سنگین‌تری را به تولیدات داخلی زده است.

با گشتی در بازار لباس تهران، کرج، مشهد یا حتی شهرهای کوچک‌تر، ویترین‌هایی پر از لباس‌های خارجی با برندهای اروپایی و آسیایی دیده می‌شود؛ لباس‌هایی که عمدتاً از کشورهای همسایه یا با واسطه از اروپا وارد می‌شوند، با قیمت‌هایی به مراتب پایین‌تر از تولیدات داخلی فروخته می‌شوند و حتی در بسته‌بندی‌های عمده، به فروشگاه‌داران خرد تحویل داده می‌شوند. این بازار پر سود که شامل لباس‌های استوک، اوتلت (مازاد فروش) و حتی دست دوم می‌شود، نه‌تنها جایگاه پوشاک داخلی را تهدید کرده بلکه زنگ خطر بزرگی برای سلامت، اقتصاد و فرهنگ خرید در کشور به صدا درآورده است.

افزایش تعداد فروشگاه‌های مخصوص فروش لباس‌های وارداتی در مراکز شهری و رشد تبلیغات در فضای مجازی درباره «لباس خارجی ارزان» نیز نشان می‌دهد که این پدیده از یک بازار محدود به جریانی فراگیر تبدیل شده است. حتی بسیاری از مزون‌ها و فروشگاه‌های لباس کودک نیز به سمت واردات استوک و اوتلت رفته‌اند.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − هفده =