ارتباطات پایدار از ایران تا عراق تأمین می‌شود

  اقتصاددان : پنجمین جلسه ستاد هماهنگی مراسم اربعین وزارت ارتباطات با هدف بررسی وضعیت ارتباطات و برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات باکیفیت به زوار حسینی برگزار شد.

 پنجمین جلسه ستاد هماهنگی مراسم اربعین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدف بررسی وضعیت ارتباطات و برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات باکیفیت و متنوع به زوار اربعین حسینی به‌صورت ویدئوکنفرانس و با ارتباط هم‌زمان با استان‌های مرزی برگزار شد.

این جلسه که با حضور سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ استانداران و معاونان استانداری‌های استان‌های مرزی با کشور عراق، معاونان و مدیران سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه و مدیران اپراتور‌های ارتباطی برگزار شد؛ تأمین اینترنت پرسرعت و ارتباطات پایدار در مسیر‌های منتهی به مرز‌های کشور، نقاط پرتردد و امتداد مسیر تا کربلای معلی مورد تأکید قرار گرفت.

تکمیل پوشش جاده‌ای، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در مناطق مرزی و تضمین پایداری شبکه در ایام راهپیمایی اربعین از اولویت‌های مطرح‌شده در این جلسه بود.

وزیر ارتباطات در این جلسه با اشاره به اهمیت ویژه اربعین امسال، اظهار داشت: در شرایطی که ملت ایران در خط مقدم مقاومت قرار دارد، باید با نگاه جهادی پیام وحدت، همدلی و انسجام خود را به جهانیان مخابره کنیم و خدمت‌رسانی شایسته‌ای به زوار داشته باشیم.

وی ارائه خدمات باکیفیت ارتباطی به زائران اربعین را مهم‌ترین وظیفه دستگاه‌های ارتباطی کشور دانست و با اشاره به مذاکرات اخیر هیات وزارت ارتباطات در عراق گفت: همکاران ما با انجام رایزنی‌های مثبت با طرف عراقی، به توافقات خوبی برای ارتقای سطح خدمات دست یافته‌اند.

وزیر ارتباطات همچنین تعامل با اپراتور‌های عراقی را رضایت‌بخش توصیف کرد و خواستار تأمین ارتباطات امن و باکیفیت، نه فقط در مناطق مرزی بلکه در تمام مسیر‌های منتهی به کربلا شد.

هاشمی تصریح کرد: بهره‌گیری از این ظرفیت‌های ارتباطی می‌تواند نقش مؤثری در اشتراک‌گذاری لحظات معنوی زائران داشته باشد.

وی با قدردانی از مشارکت فعال استانداران استان‌های مرزی، خواستار هم‌افزایی میان همه نهاد‌های ذی‌ربط برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این رویداد بزرگ شد و افزود: هماهنگی بین ستاد مرکزی وزارت ارتباطات و راهبری استان‌های زائرپذیر می‌تواند زمینه‌ساز ارائه خدمات ارتباطی مطلوب به زائران باشد.

هاشمی با توجه به شرایط آب‌وهوایی گرم امسال، بر لزوم توجه استان‌های مرزی به موضوع سلامت و ایمنی زائران تأکید کرد و ایجاد زیرساخت ارتباطی مناسب برای دسترسی به خدمات درمانی را بسیار ضروری دانست.

در ابتدای این نشست، استانداران استان‌های مرزی (ایلام، کردستان، کرمانشاه، خوزستان و آذربایجان غربی) که از طریق ویدئوکنفرانس در جلسه حضور داشتند، گزارشی از اقدامات اخیر برای ارتقای کیفیت ارتباطات ارائه کردند و درخواست‌های خود مبنی بر افزایش پهنای باند، ارائه وای‌فای رایگان، گسترش پوشش جاده‌ای از طریق سایت‌های پرتابل و تأمین برق مراکز ارتباطی را مطرح کردند.

وزیر ارتباطات نیز در پاسخ، از اپراتور‌ها و شرکت مخابرات خواست نسبت به تحقق این درخواست‌ها پیش از آغاز مراسم اربعین اقدام فوری انجام دهند.

در ادامه، معاونان وزیر و مدیران شرکت‌های زیرمجموعه وزارت ارتباطات و اپراتور‌های تلفن همراه، گزارشی از برنامه‌های پیش‌رو برای بهبود کیفیت ارتباطات ارائه کردند.

بر اساس این گزارش، حمید فتاحی، معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از امضای تفاهم‌نامه‌ای با طرف عراقی برای پوشش نقاط کور و تأمین ارتباطات پایدار خبر داد و بر تسریع اجرای موارد مطرح‌شده با تقسیم‌کار جدید بین اپراتور‌ها تاکید کرد.

معاون شرکت ارتباطات زیرساخت نیز با ارائه گزارشی تاکید کرد که تقویت شبکه ارتباطی و تأمین پهنای باند مورد نیاز اپراتور‌ها در مناطق مرزی در دستور کار قرار گرفته است.

بهزاد شیری، مدیر عامل پست‌بانک ایران نیز از ارائه خدمات ارزیابی ۳ هزار شعبه و باجه بانکی به زائران اربعین خبر داد.

همچنین با هماهنگی صورت‌گرفته با اپراتور‌ها و شرکت مخابرات، زیرساخت‌ها و آنتن‌های ارتباطی در مسیر‌های منتهی به مرز و داخل خاک عراق تقویت شده تا در ایام اربعین خدمات متنوع‌تری نسبت به سال گذشته از مبدا تا نجف و کربلا ارائه شود.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 11 =