اخراج عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی

علی سرزعیم عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی ضمن تایید خبر اخراج خود، گفت: به من اعلام کردند که دیگر تمدید قرارداد نمی‌کنند. بعدا رئیس دانشگاه و معاون آموزش به من گفتند که درخواست تجدید نظر بدهم که من هم به دلایلی گفتم که دیگر تمایلی به ادامه همکاری ندارم. علل نامعقولی برای اخراج بنده مطرح کردند که بیشتر به اتفاقات درون دانشکده‌ای مربوط است.

  اقتصاددان :  ؛ روز گذشته خبرهای غیررسمی مبنی بر «قطع همکاری» دانشگاه علامه طباطبایی با علی سرزعیم، اقتصاددان منتشر شد. علی سرزعیم ضمن تایید این خبر، به ذکر جزئیات کوتاهی بسنده کرد و گفت: «به من اعلام کردند که دیگر تمدید قرارداد نمی‌کنند. بعدا رئیس دانشگاه و معاون آموزش به من گفتند که درخواست تجدید نظر بدهم که من هم به دلایلی گفتم که دیگر تمایلی به ادامه همکاری ندارم.»

وی درباره دلایل اخراجش عنوان کرد: «یک سری علت‌های به نظر من نامعقول عنوان شد که چندان هم جالب نبود.»

سرزعیم در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه آیا اخراج وی به دلایل اعتراضات اخیر بوده است، گفت: «خیر، به اعتراضات اخیر ربطی نداشت و اصلا سیاسی نبود؛ مربوط به اتفاقات درون دانشکده‌ای بوده است.»

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + پنج =

پربازدیدترین ها