آمار عجیب از بیکاری پزشکان عمومی در ایران

اقتصاددان :  معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه ما کمبود پزشک در کشور نداریم، گفت: بر اساس آماری که دریافت کردیم ۳۰ هزار پزشک عمومی هیج جا فعالیت نمی‌کنند؛ بر این اساس سال ۱۴۰۴ پایان مصوبه افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی خواهد بود.

جلیل حسینی در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز در ساختمان مرکزی وزارت بهداشت برگزار شد، گزارشی از وضعیت فعلی آموزش دانشگاه های علوم پزشکی ارائه داد و گفت: آموزش پزشکی کشور ما با یک سری فشارها و چالش ها مواجه است و متاسفانه این عوامل اساتید را بی انگیزه کرد. بر این اساس سعی وزارت بهداشت این است با برنامه ریزی های وزیر بهداشت و سیاست های رییس جمهور، مشکلاتی که سر راه دانشجویان و دانشگاه هاست را تسهیل کند و بتواند محیط‌ شاد و پر انگیزه را برای اساتید داشته باشد. تا در نهایت به ارتقای علم و مهارت های فراگیران دانشگاه ها برسیم و بیش از گذشته گروه های پزشکی ما که همیشه سرآمد دانش در منطقه بودند همچنان این شرایط را حفظ کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: در مسیر حل چالش های آموزش پزشکی با یک سری معضلات و برنامه هایی مواجه بودیم که به ترتیب در حال پیگیری و رفع این مسائل هستیم. یکی از مهم ترین این مشکلات افزایش ۲۰ درصدی گروه پزشکی است که سال ۱۴۰۰ توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب و از سال ۱۴۰۱ اجرایی شد.

حسینی تاکید کرد: بر اساس مصوبه فوق قرار بود هر سال ۲۰ درصد ظرفیت پذیرش پزشکی افزایش یابد. علاوه بر این ۲۰ درصد، با توجه به یک سری اتفاقات میزان افزایش پذیرش در رشته دندانپزشکی به ۷۶ درصد و در پزشکی ۷۴ درصد رسید؛ این در حالی است که شرایط مناسبی در دانشگاه ها برای این افزایش پذیرش وجود نداشت و کلاسی که باید با ۵۰ نفر تشکیل می شد، با ۲۰۰ نفر تشکیل شد.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =

پربازدیدترین ها