آرزوی محال خانه دار شدن جوانان

حمید رضا مرادی عضو شورای سردبیری با درج یادداشتی در اقتصاددان نوشت : افزایش قیمت سیمان به دوبرابر و آرزوی محال خانه دار شدن جوانان
در حالیکه در فصول گرم و طاقت فرسا و پنجاه درجه هرمزگان فصل کاهش ساخت و سازها وکاهش تقاضای محصول سیمان محسوب می‌شود اما باز هم با توجه به قطعی های مکرر برق و کاهش تولید کارخانه های سیمان و ابلاغیه جدید بورس کالا در مورد نحوه قیمت گذاری سیمان سبب دو برابر شدن این کالای مهم و اساسی در ساخت سازها و کارهای روزمره مردم شده است بطوریکه افزایش دوبرابری قیمت سیمان روی قیمت تمام شده مسکن مردم و طرح ملی مسکن نیز تاثیر مستقیمی خواهد داشت آرزویی که جوانان را دورتر و دور از دسترس تر از آن می نماید.
بنظر می رسد اراده ای عملی در مسئولان هرمزگانی برای نظارت بر بازار مسکن و سیمان کاهش قیمت ها و نظارت بر عرضه آن وجود ندارد و قیمت ها روز به روز افزایش می یابد کالای اساسی سیمان که از مهمترین محصولات مورد نیاز مردم در پروژه ها کارها ساخت و سازها است بدون نظارت با خیز صد در صدی از یکصدو و پانزده هزار تومان به دویست و سی هزار تومان برای هر پاکت بجز کرایه حمل رسیده است که قیمت محصولات تولیدی از آن نظیر بلوک دیواری تیرچه و محصولات بتونی را نیز تا دوبرابر قیمت قبل افزایش خواهد داد.
مگر خدا به داد این مردم برسد از مسئولان هرمزگانی که ناامید شده ایم.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + بیست =

پربازدیدترین ها